Πήγε για κυνήγι βράδυ

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησε η Αστυνομία στον Πάφο το Σάββατο το απόγευμα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς   όπλου τύπου φλομπέρ, χωρίς άδειας κατοχής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 18:30 του Σαββάτου στην περιοχή «Μαράτζια» έδαφος του χωριού Κούκλια, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας διενήργησαν έλεγχο σε 32χρονο από την Πάφο και διαπίστωσαν  πως αυτός είχε στην κατοχή του φλομπέρ, χωρίς να είναι κάτοχος σχετικής άδειας, και χωρίς να είναι κάτοχος άδειας κυνηγίου, ενώ το φλομπέρ που κατείχε φέρεται να ήταν εγγεγραμμένο σε άλλο πρόσωπο.

Το φλομπέρ,76 πλήρη φυσίγγια, και ένα φανάρι χειρός κατασχέθηκαν. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κελοκεδάρων όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε για την παράνομη κατοχή του φλομπέρ.

Όσον αφορά είπε ο κ. Νικολάου το αδίκημα της χρήσης εκτυφλωτικών μέσων του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 200 ευρώ. Για τα υπόλοιπα αδικήματα θα εκδοθεί εξώδικο σε μεταγενέστερο στάδιο σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας.

Exit mobile version