Κύπρος

Πέντε συλλήψεις τα επεισόδια στο μνημόσυνο Γρίβα

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε προσώπων, σε σχέση με τη συμπλοκή και οχλαγωγία που διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη Λεμεσό. 

Η συμπλοκή και οχλαγωγία διαπράχθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, μεταξύ προσώπων που έφεραν στα ρούχα τους διακριτικά δύο αθλητικών σωματείων και ομάδων της Λεμεσού και της Λευκωσίας και που είχαν μεταβεί στο χώρο του κρησφύγετου του Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό. 

Για καταστολή της συμπλοκής και της οχλαγωγίας επενέβησαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ άλλων και αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης – ΜΜΑΔ. Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων για καταστολή της οχλαγωγίας, τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί. 

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν για εντοπισμό των δραστών της συμπλοκής και οχλαγωγίας, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία εφτά υπόπτων προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι πέντε από αυτούς, άντρες ηλικίας, 37, 20, 21, 20 και 19 ετών, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ εκκρεμεί η σύλληψη των άλλων δύο υπόπτων. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button