Πάφος

Πάφος-Παρίσι με Ryanair

Η συμπερίληψη της Πάφου στα δρομολόγια που θα εγκαινιάσει η Ryanair από το αεροδρόμιο Beauvais του Παρισιού, με δύο πτήσεις τη βδομάδα, είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Η εξέλιξη αυτή  αναδεικνύει τις σημαντικές προοπτικές της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού, παρά το δυσχερές περιβάλλον στα ταξίδια λόγω της πανδημίας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας της Hermes Airports. Η  κ. Κουρούπη ανέφερε πως η ενίσχυση της χειμερινής περιόδου είναι ένας σημαντικός στόχος που έχουν θέσει με τους λοιπούς φορείς του τουρισμού. Η έναρξη του δρομολογίου Πάφος-Παρίσι από τις αρχές Δεκεμβρίου ενισχύει σημαντικά τόσο τις προοπτικές του χειμερινού τουρισμού, όσο “και τη συνδεσιμότητά μας ενόψει του 2021, όπου προσβλέπουμε σε μια καλύτερη χρονιά, από πλευράς επιβατικής κίνησης” είπε.
 
Ως διαχειρίστρια εταιρεία, αν και υπάρχει προβληματισμός για τους περιορισμούς που μπαίνουν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι τουρίστες και οι ταξιδιώτες, ωστόσο εργαζόμαστε  μεθοδικά για τη διατήρηση των υφιστάμενων δρομολογίων, συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, είπε ότι προσθέτουν σταδιακά και νέους προορισμούς στα δύο κυπριακά αεροδρόμια, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην ανάκαμψη του κυπριακού τουρισμού από τις επιπτώσεις της πανδημίας. 

Το νέο δρομολόγιο της Ryanair, Πάφος – Παρίσι Beauvais, ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου 2020 και είναι ένα από τα δύο νέα δρομολόγια που παρουσίασε σήμερα η αερογραμμή, ανακοινώνοντας τη δημιουργία νέας βάσης στο αεροδρόμιο Paris Beauvais.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button