Επικαιρότητα

Πάμε για νέο ρεκόρ στον Τουρισμό

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την νέα τουριστική περίοδο σύμφωνα με τον υφυπουργό Τουρισμού Κώστα  Κουμή. Ο κ.Κουμή παρακάθισε σε σύσκεψη με την ΕΤΑΠ Πάφου και τους τουριστικούς παράγοντες της επαρχίας τους οποίους συνεχάρη για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας έξυπνου τουρισμού που απονεμήθηκε πρόσφατα στην επαρχία για το 2023.

Κληθείς να προβεί σε εκτίμηση για την νέα τουριστική περίοδο είπε ότι ξεκίνησε η διερεύνηση των αγορών. Για την Γερμανική αγορά ανέφερε ότι από τις πρόσφατες επαφές του διαφαίνεται ότι για πρώτη φορά μετα από 24 χρόνια θα φθάσουν στην Κύπρο περισσότεροι από 200 χιλιάδες Γερμανοί τουρίστες. Εκτίμησε ότι γενικότερα  θα είναι μια πολύ καλή χρονιά και επιφυλάχθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία τις επόμενες μέρες. Αναφορικά με την Μαρίνα Πάφου ανέφερε ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 θα επιλεγεί ο στρατηγικός σύμβουλος που θα διαχειριστεί την Μαρίνα στα Πότιμα.   

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου Κυριάκος Δρουσιώτης ευχαρίστησε τον κ.Κουμή για την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποίησε. Ο Τουρισμός είναι μια δυναμική κατάσταση με  τα προβλήματα να μεταβάλλονται συνεχώς είπε εκφράζοντας την εκτίμηση ότι θα υπάρξει μια καλή συνεργασία με τον νέο υφυπουργό.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button