Αθλητικά

Πάλιν τα ίδια;

Οι φίλοι της ΠΑΦΟΥ άρχισαν την μουρμούρα και δεν έχουν και άδικο.

Ενώ οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί από τους Ρώσους ιδιοκτήτες ότι δεν θα ξηλώσουν την  ομάδα φέτος και ότι υπάρχει ο βασικός κορμός και θα προσθέσουν μόνο κάποιους ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις που «πονούσε» η ομάδα αυτό που συμβαίνει είναι ακριβώς το αντίθετο. Έχουν αρχίσει οι αποχωρήσεις και μάλιστα παικτών για τους οποίους είτε ελεγετο ότι υπήρχαν συμβόλαια και για την νέα χρονιά, είτε είχαν ξεχωρίσει με την απόδοση τους και οι φίλαθλοι, τουλάχιστον ανέμεναν ότι θα παρέμεναν στην ομάδα. Το πρώτο σοκ ήρθε με την φυγή του τερματοφύλακα Μολ.

Ο Ελβετός δεν ήταν σταθερός, δέχτηκε αρκετά γκολ έξω από την περιοχή αλλά σε κάποια παιχνίδια ήταν εντυπωσιακός. Η αντικατάσταση του με ένα καλύτερο, όπως αρχικά λέχτηκε για τον Βεσελοφσκι της Σαλαμίνας φαίνεται ότι δεν προχωρα. Ακολουθησαν αλλά δυο σοκ. Πρώτα η φυγή του πολύ σταθερού Κεβιν Χολτ και τώρα του πολύ ποιοτικού Δανού Μπαγκαρντ.

Και οι δυο ήταν σχεδόν άριστοι στα αμυντικά τους καθήκοντα. Πέραν αυτών υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες με δανεικούς που ίσως δεν επιστρέψουν για την νέα χρονιά και μάλλον θα χρειαστεί να έρθουν ξανά στην ομάδα δέκα με δεκαπέντε νέοι παίκτες. Ελπίζουμε πολύ πριν το τέλος Αυγούστου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button