Επικαιρότητα

Πάει στο επαρχιακό ο εμπρησμός στην Εμπα

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθησαν σήμερα δυο Συροι  που κατηγορούνται ότι την 24η Οκτωβρίου του 2018 στην Έμπα, συνωμότησαν μεταξύ τους για να διαπράξουν κακούργημα, δηλαδή το αδίκημα του εμπρησμού.


Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο βάσει του κατηγορητηρίου, οι κατηγορούμενοι εσκεμμένα και παράνομα έθεσαν φωτιά στο αυτοκίνητο ενός προσώπου από την Πάφο αξίας 3.500 ευρώ.

Επίσης, ότι ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων   την 24η Οκτωβρίου  του 2018 προκάλεσε τρόμο στην πρώην σύζυγο του απειλώντας την με παράνομη πράξη, λέγοντας της ότι θα κάψει την ίδια αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας της.

Σε άλλη ημερομηνία είχε προκαλέσει ζημιά ύψους 300 ευρώ στο αριστερό φανάρι του οχήματος της και ιδιοκτησίας του σημερινού  συζύγου της , ενώ ακολούθησε ο εμπρησμός του οχήματος.

Στην σημερινή δικάσιμο τέθηκε το θέμα όπως η συγκεκριμένη υπόθεση παραπεμφθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για εκδίκαση της λόγω και της φύσης των αδικημάτων.

Η συγκεκριμένη εισήγηση αναμένεται να εξεταστεί και ως εκ τούτου η υπόθεση ορίστηκε για τις 4.6.2019.

Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων τελεί υπό κράτηση ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης, Δικηγόρος Κυριάκος Πρωτοπαπάς με επιστολή του ζήτησε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ο δεύτερος  κατηγορούμενος είναι ελεύθερος με όρους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close