ΕπικαιρότηταΠάφος

Πάει για μεγάλα πράγματα

Ένας 14χρονος  αναστάτωσε χθες βράδυ την αστυνομία Πάφου. Τον καταδίωκαν αστυνομικά περίπολα και αυτός δεν δίστασε να στρέψει εναντίον των αστυνομικών το όχημα του.

Ο έφηβος, παιδί οικονομικών μεταναστών από χώρα της Ε.Ε. οδηγούσε όχημα που είχε κλαπεί το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το κοιμητήριο της Πάφου. Το όχημα ανήκει σε ηλικιωμένη που είχε μεταβεί στο κοιμητήριο για να φροντίσει τον τάφο προσφιλούς της προσώπου.

Το αυτοκίνητο, εντοπίσθηκε χθες βράδυ να οδηγείται από άγνωστο πρόσωπο στο οποίο έγινε σήμα από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου να σταματήσει. Ο έφηβος που οδηγούσε το αυτοκίνητο αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικά οχήματα. Μάλιστα οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ προκειμένου να σταματήσουν το όχημα αλλά ο 14χρονος δεν δίστασε να ανέβει σε πεζοδρομία, να στρέψει το όχημα του εναντίον των αστυνομικών και τελικά να ακινητοποιηθεί κτυπώντας πάνω σε τοίχο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Κατεβαίνοντας από το όχημα επιτέθηκε σε αστυνομικό τον οποίο κλώτσησε στα χέρια. Ένας από τους αστυνομικούς τραυματίσθηκε ελαφρά, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Πάφου όπου εξετάσθηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.  Ο 14χρονος που έχει συληφθει παραδέχθηκε ότι ο ίδιος έκλεψε το αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου από το κοιμητήριο της Έξω Βρύσης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button