Πολιτική

Ο φίλος του Δένδια ο Μεβλούτ.

«Νομίζω πρέπει να έχουμε γενναιότητα. Εάν θέλουμε να υπάρξουν συνεννοήσεις, κατανοήσεις, πρέπει να γίνονται βήματα και από τις δυο πλευρές». Φυσικά και πρέπει να γίνονται βήματα εκατέρωθεν, κύριε Δένδια, αλλά η Τουρκία θέλει να πάρει ενώ η Ελλάδα διακηρύττει πως δεν διεκδικεί τίποτα.

Και ενώ οι Δυτικοί, με πρωτεργάτες τους δόλιους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, ετοιμάζουν διαμεσολάβηση για επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών, ο «προσωπικός φίλος» του Δένδια, όπως ο ίδιος αποκαλεί τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, παριστάνει το αρνάκι ενόψει κρίσιμων εκλογών για τον αφέντη του στην Τουρκία, τον Ερντογάν. Σύμπτωση μήπως;

Τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση, Αμερικανοί και Γερμανοί, αφού η προσέγγιση των δύο συμμάχων(!) στο ΝΑΤΟ, Ελλάδας και Τουρκίας, φαίνεται να εκτονώνει την κρίση μεταξύ τους. Μύγα που τους τσίμπησε βέβαια, Αμερικανούς και Γερμανούς, αν σκοτωθούν μεταξύ τους οι δύο θανάσιμοι εχθροί. Έλα όμως, που δηλητηριάζει και τη συνοχή του ΝΑΤΟ, στις «σημερινές κρίσιμες εποχές» που οι προστάτες δήθεν της ειρήνης, αγωνίζονται να εξαλείψουν τη Ρωσία του Πούτιν, για να μείνουν μόνοι παντοκράτορες στο παγκόσμιο στερέωμα!

Είναι γνωστές οι χώρες, που μοναδική τους έγνοια είναι να καθυποτάξουν κάθε λαό της υφηλίου που δεν πάει με τα νερά τους και που κατάφεραν να γεμίσουν τις σελίδες της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας με τέτοια γεγονότα. Σε μια από αυτές κύριε Δένδια, αν το ξεχνάς, είναι γραμμένη και η πρόσφατη ιστορία της Κύπρου. Ιστορία προδοσίας, συνωμοσίας αλλά και εχθρικής εμπλοκής των «συμμάχων», μας και σας, που για περίπου 50 χρόνια τώρα, αφού διχοτόμησαν το νησί, αρνούνται να απαιτήσουν αυτά που ξελαρυγγιάζονται να διαλαλούν για μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, που αποτελεί επίσης θύμα εισβολής από τη Ρωσία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριε Δένδια, το ξέρεις!

Σήμερα που ευθυγραμμίστηκαν τα άστρα, με την προεδρία του «φανατικού φιλέλληνα», του Μπάιντεν, σήμερα που ο Ερντογάν ψήνει το ψάρι στα χείλη της Ευρώπης και της Αμερικής, η μισή Κύπρος στενάζει ακόμα κάτω από την μπότα του βάρβαρου κατακτητή και μέλους του ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα τουρκοποιείται και ισλαμοποιείται κάθε σπιθαμή της κατεχόμενης γης.

Κύριε Δένδια, προσωπικέ φίλε του Μεβλούτ, τώρα είναι η ώρα της Κύπρου. Τώρα πρέπει να επιβάλει ο υπερατλαντικός πατερούλης, και συνάμα πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη, στον βάρβαρο σύμμαχο σας, αυτό που επιδιώκει ο δυτικός κόσμος για την Ουκρανία. Αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και των εποίκων από τη βόρεια Κύπρο, άμεση παράδοση του Βαρωσιού στους νόμιμους κατοίκους του σύμφωνα και με σειρά ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας και έναρξη άμεσης διαπραγμάτευσης για λύση με χρονοδιαγράμματα. Λύση με επιβολή του ευρωπαϊκού κεκτημένου με άμεση εμπλοκή των Βρυξελλών.

Σε αντίθετη περίπτωση κύριε Δένδια, η Ελλάδα να ψήσει το ψάρι στα χείλη, τόσο της Ευρώπης όσο και του ΝΑΤΟ, για την πολιτική που ακολουθούν έναντι της Κύπρου. Τρίξε και λίγο τα δόντια κύριε Δένδια στον φίλο σου τον Μεβλούτ, ο οποίος μας δουλεύει με τη γνωστή ανατολίτικη κουτοπονηριά, μέχρι να καταφέρει να επανεκλεγεί ο Ερντογάν και να ξαναγίνει λύκος. Τότε τι θα ’χεις να λες που έπαιξες άθελά σου το παιχνίδι του λύκου που έγινε προσωρινά αρνάκι;

Α.Τρακκίδης, Διορισμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γεροσκήπου, Κίνηση Σωτηρία της Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button