Αθλητικά

Ο πρόεδρος θέλει γεμάτο γήπεδο

Μήνυμα στον κόσμο της Πάφου ενόψει κυπέλλου με την Ομόνοια, στέλνει ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ 

Αναλυτικά: 

«Σας γράφω αυτό το κείμενο την παραμονή αυτού που ίσως να είναι ένας ιστορικός ημιτελικός αγώνας κυπέλλου για τον αγαπημένο μας ποδοσφαιρικό σύλλογο. Δεν μπορώ να εκφράσω αρκετά το πόσο περήφανος είμαι για την ομάδα μας και την εκπληκτική υποστήριξη που εσείς, οι φίλαθλοι, μας έχετε δώσει σε αυτό το απίστευτο ταξίδι. 

Το επερχόμενο παιχνίδι είναι μια τεράστια πρόκληση για εμάς και οι πρόσφατες αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο ευελπιστούμε ότι θα φέρουν επιπλέον συναισθηματική ώθηση στην ομάδα και θα ενισχύσουν τις φιλοδοξίες μας για μεγάλα επιτεύγματα! 

Ξέρω ότι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο. Εργάστηκαν ακούραστα για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουν να δίνουν ό,τι έχουν για να εξασφαλίσουν ότι θα ανέβουμε στην κορυφή. 

Έτσι, καθώς προετοιμαζόμαστε για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, θέλω να σας παροτρύνω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε, να συνεχίσετε να πιστεύετε σε εμάς και να συνεχίσετε να μας επευφημείτε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. 

Έχουμε φτάσει πολύ μακριά για να τα παρατήσουμε τώρα, και με την υποστήριξή σας, μπορούμε να επιτύχουμε κάτι μεγάλο. Μαζί, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και να φέρουμε δόξα στο Σωματείο μας. 

Λοιπόν, ας σταθούμε μαζί, ας κάνουμε λίγο “θόρυβο” και ας δείξουμε στον κόσμο τι πραγματικά σημαίνει να είσαι οπαδός της ΠΑΦΟΣ FC

Σας ευχαριστώ και πάμε ΠΑΦΟΣ FC!
Με εκτίμηση,
Roman Dubov
Πρόεδρος» 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button