Επικαιρότητα

Ο Λετυμπιώτης στηρίζει Χριστοδουλίδη

Άλλο ένα σημαντικό στέλεχος του ΔΗΔΥ ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, στηρίζει την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Έχω μάθει να εκτιμώ τις ειλικρινείς τοποθετήσεις, όσο οδυνηρές και όποιο κόστος και εάν συνεπάγονται. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ουδέποτε προτίμησα τον εύκολο ή σίγουρο δρόμο, παρά τον δρόμο που επέβαλε και επιβάλλει η συνείδησή μου», αναφέρει σε ανάρτηση του.  Ιδιαίτερα όταν αυτές οι αποφάσεις αφορούν το μέλλον το δικό μου – αλλά πολύ περισσότερο- το μέλλον του παιδιού μου, σημειώνει,  «έχω μια επιπρόσθετη υποχρέωση η πυξίδα μου να είναι η συνείδηση.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές είχα επιφυλάξεις, προβληματισμούς. Επιχείρησα να ακολουθήσω τον βέβαιο δρόμο του «κομματικού πατριωτισμού», ήταν άλλωστε εύκολος και λογικός. Προσπάθησα να ακολουθήσω την πεπατημένη, να πείσω και να πειστώ. Ανήκω όμως σε μια γενιά στελεχών που ουδέποτε συμβιβάστηκαν με τις αποφάσεις επειδή αυτό είπε το «κόμμα».  

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την χώρα μας δεν μπορώ να στέκω αμέτοχος, αν και κάποιοι αυτό με συμβούλεψαν, δεν είναι άλλωστε χαρακτηριστικό μου. Θα πάρω ξεκάθαρη θέση, με γνώμονα τα κριτήρια που θέτω και για χρόνια έθετα δημοσίως ή μη.  Στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη ενός νέου ανθρώπου που αισθάνομαι ότι μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες με εμένα για την επόμενη μέρα, ενός ανθρώπου που επιλέγει να κοιτάζει μπροστά όταν σχεδόν όλοι προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν είτε προς δεξιά, αριστερά ή κέντρο, ενός υποψήφιου που ο λόγος και η στάση του στοχεύουν να ενώσουν.

Βλέπω την ειλικρινή διάθεση της συνδιαμόρφωσης των θέσεων με την κοινωνία, όχι σαν σλόγκαν αλλά στην πραγματικότητα.»  Ο κ.Λετυμπιώτης ανακοίνωσε ότι παραιτείται από μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πάφου. «Δεν παραιτούμαι γιατί εγκαταλείπω, μάλλον το αντίθετο, γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες καθαρές και ειλικρινείς. Από την υποχρέωση προτιμώ την ελπίδα, αντί το παρελθόν το μέλλον.»  

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button