Επικαιρότητα

Ο κόμβος στολίδι, ο δρόμος…ψαλίδι

Ο κοινοτάρχης των Κονιών Κυριάκος Κυριάκου παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα με τον δρόμο που συνδέει την κοινότητα με την Πάφο είναι ιδιαίτερα οξύ.

Ο Κυριάκος Κυριάκου κάλεσε το τμήμα δημοσίων έργων αλλά και τον δήμο Πάφου να προβληματισθούν ιδιαίτερα αφού ο δρόμος, στα όρια με τον δήμο Πάφου είναι πολύ επικίνδυνος.  Ο δρόμος είναι πολύ στενός και δεν μπορεί να διαχειρισθεί πλέον την αυξημένη τροχαία κίνηση της περιοχής, είπε, ενώ πρόσφατα στον δρόμο αυτό διοχετεύεται και η κίνηση του νοσοκομείου Πάφου αφού έχει διανοιχθεί δρόμος στην πίσω πλευρά του δημόσιου νοσηλευτηρίου για καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Οι προδιάγραφες του συγκεκριμένου δρόμου είναι ενός δρόμου της δεκαετίας του 60 και του 70 είπε , σημειώνοντας, ότι θα πρέπει άμεσα το τμήμα δημοσίων έργων να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για ένα σύγχρονο δίκτυο που θα λαμβάνει υπόψιν τόσο τα σημερινά όσο και τα μελλοντικά δεδομένα της περιοχής. Είπε ακόμη ότι σε μικρή απόσταση από το σημείο αυτό η πολιτεία δημιουργεί ένα εντυπωσιακό έργο, στον τερματικό κόμβο του αυτοκινητοδρόμου, και δεν μπορεί να υπάρχουν αυτές οι αντιθέσεις σε τόσο μικρές μάλιστα αποστάσεις όπως είπε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button