Πάφος

Ο Καρούσος έρχεται Πάφο

Το διατηρητέο κτίριο επί της οδού Αθηνάς, στο κέντρο του παραδοσιακού πυρήνα της Πάφου, θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 6.00 μ.μ., ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος. 

Το διατηρητέο κτίριο, καθώς και τα άδεια οικόπεδα που το περιβάλουν, αγοράστηκαν το 1993 από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και έκτοτε έμειναν αναξιοποίητα. Με πρόταση του Δήμου Πάφου και τη σύμφωνη γνώμη της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία επισκέφθηκε πρόσφατα τον χώρο, το κτίριο προορίζεται να ανακαινιστεί και μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο να αξιοποιηθεί από το κράτος για τη στέγαση των υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας που σήμερα λειτουργούν σε ενοικιαζόμενα κτίρια. 

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αντικρίζει θετικά το θέμα και στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφθεί αύριο το χώρο προκειμένου να σχηματίσει πλήρη εικόνα για την προώθηση του έργου. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάφο, ο κ. Καρούσος, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, θα περιηγηθεί επίσης σε υπό εκτέλεση έργα του Δήμου. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button