Πάφος

Ο Ηλίας Μυριανθους για δρόμο Πάφου-Πόλης

Χαιρετίζουμε την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του νέου αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς. Σήμερα, είναι μια ιστορική ημέρα για τους κατοίκους του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς αλλά και για ολόκληρη την Επαρχία της Πάφου, αφού ένα έργο που εκκρεμούσε εδώ και δεκαετίες, επιτέλους ξεκινά να υλοποιείται. 

Την ίδια ώρα, θέλουμε να καλέσουμε την Κυβέρνηση και το Αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων όπως, ταυτόχρονα, με τη σημερινή έναρξη των εργασιών της πρώτης φάσης να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης της κατασκευής του νέου αυτοκινητόδρομου, αφού μόνο με την ολοκλήρωση όλου του δρόμου από την Πάφο μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς το έργο θα προσδώσει προστιθέμενη αξία τόσο στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς και της ευρύτερης περιοχής, όσο και για την αναζωογόνηση των απομακρυσμένων κοινοτήτων και της υπαίθρου μας. 

Με ιδιαίτερη λοιπόν ικανοποίηση χαιρετίζουμε τη σημερινή εξέλιξη και ευελπιστούμε πως αυτό το έργο θα υλοποιηθεί μέσα στα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις και παράλληλα ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με βάση τον σχεδιασμό και τις υποσχέσεις για κατασκευή δρόμου τετραπλής κατεύθυνσης. Αυτές ήταν εξάλλου και οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Μεταφορών σε συνεδρίες της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών της Βουλής. 

 

Ηλίας Μυριάνθους 

Βουλευτής Κ.Σ. ΕΔΕΚ 

Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button