Επικαιρότητα

Ο εσωτερικός τουρισμός θα περιορίσει τις απώλειες

Ο ACTA χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας και σημειώνει πως τα μέλη του  θα αναλάβουν όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, προκειμένου να στηρίξουν τον εσωτερικό τουρισμό αλλά και τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Σε ανακοίνωση ο ΑCTA δηλώνει ικανοποιημένος για τις πρόνοιες των μέτρων που αφορούν τον τουριστικό τομέα, ο οποίος λόγω της πανδημίας βρέθηκε στο επίκεντρο της κρίσης, αναφέροντας πως “με την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων μελών του και το αναμενόμενο άνοιγμα των αεροδρομίων, μπαίνει στην πρώτη γραμμή για να μη χαθεί εντελώς το στοίχημα του τουρισμού”.

“Σίγουρα, τα δεδομένα δεν είναι τα καλύτερα, ωστόσο τα μέλη του ACTA με τον επαγγελματισμό που τα διακρίνει θα δώσουν τη μάχη για να μην χαθεί εντελώς η φετινή χρονιά. Με δεδομένη τη στήριξη της κυβέρνησης, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε για ακόμα μια φορά να ανταποκριθούμε στο ρόλο και στην αποστολή μας”, αναφέρει.

Επίσης λόγω των πολλών ανακατατάξεων στις αεροπορικές συνδέσεις, καλεί το ταξιδιωτικό κοινό να απευθύνεται στα εγγεγραμμένα μέλη του για να διασφαλίσει σίγουρα ταξίδια σε λογικές τιμές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close