Αθλητικά

Ο ΕΡΜΗΣ χρειάζεται προσοχή

Η Ομάδα της επαρχίας είναι στα πάνω της το τελευταίο διάστημα. Οι δυο συνεχόμενες επιτυχίες στο πρωτάθλημα, με τους μεγάλους της Λευκωσίας αλλά και η πρόκριση επι του ΑΡΗ το πιστοποιούν.

Οι συνεχόμενες νίκες «διέγραψαν» το άδικο πλην έξι άλλα τώρα απαιτείται συνέχεια. Φέτος η ομάδα δεν τα πήγε καθόλου καλά με τις ομάδες του δευτέρου γκρουπ. Από τον ΕΡΜΗ έχασε στο πρώτο παιχνίδι με το καθαρό 3-0, χωρίς να το παλέψει. Η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα εκεινού του παιχνιδιού αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο.

Να βγάλουν κυρίως οι ποδοσφαιριστές πάθος και τσαμπουκά και να κάμψουν την αντίσταση του λαβωμένου ΕΡΜΗ που θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Η ΠΑΦΟΣ έχει την ευκαιρία τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στα άλλα δυο με τα οποία ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια με ΕΝΠ και ΔΟΞΑ να δώσει απαντήσεις και να καθορίσει το μέλλον της. Με τον ΕΡΜΗ σημαντικές είναι οι απουσίες του Καρω και του Φιλιωτη λόγο καρτών ενώ ο Κουλς εξακολουθεί να είναι τραυματίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button