Περιβάλλον

Ο επίτροπος με ομάδες παραγωγών

Σειρά συναντήσεων συνεχίζει να πραγματοποιεί ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού με διάφορα σύνολα και οργανωμένους φορείς.

Τα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) επισκέφτηκαν οι ομάδες παραγωγών της Κύπρου όπου παρακάθησαν σε σύσκεψη με τον Επίτροπο και τα στελέχη του Οργανισμού για ενημέρωση και επισήμανση διαφόρων θεμάτων / προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες παραγωγών.

Οι αρμόδιοι Λειτουργοί του ΚΟΑΠ σημείωσαν τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς των αντιπροσώπων των ομάδων παραγωγών και ανάφεραν ότι θα υπάρξει ξανά συνάντηση για λεπτομερή καταγραφή των προβλημάτων και άμεση επίλυση όσων είναι δυνατό από μέρους του Οργανισμού. Ο Επίτροπος ευχαρίστησε τις ομάδες παραγωγών για την παρουσία τους και τους διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Λειτουργοί του ΚΟΑΠ θα βρίσκονται στο πλευρό τους, η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή και τους προέτρεψε όπως να μην διστάζουν να επικοινωνούν μαζί του για όποια θέματα τους απασχολούν.

Στη συνέχεια ανάφερε ότι θα υπάρχει άψογη και συνεχής συνεργασία γιατί ο στόχος είναι κοινός, το καλό της κυπριακής Αγροτικής Οικονομίας. Οι ομάδες παραγωγών ευχαρίστησαν τον Επίτροπο του ΚΟΑΠ για την πρόσκληση, τον συγχάρηκαν για τον διορισμό του και ανάφεραν την πλήρη ικανοποίηση τους για τις διαβεβαιώσεις που ανάφερε, εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους ότι εισακούστηκαν και αναμένουν στενή συνεργασία με τον Οργανισμό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button