Πάφος

Ο Ελληνισμός της Κύπρου τιμά την εθνική επέτειο

Λόγω των εορτασμών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, η Αστυνομία έχει προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις για την ασφάλεια του κοινού και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Στην επαρχία Πάφου η παρέλαση θα εκκινήσει στις 11.15π.μ., από την λεωφόρο Γρίβα Διγενή, θα περάσει από την πλατεία Κένεντι και θα τερματίσει στην λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Για σκοπούς ομαλής διέλευσης της παρέλασης, από τις 9π.μ., μέχρι και το τέλος της παρέλασης, θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση, η λεωφόρος Γρίβα Διγενή, η οδός 25ης Μαρτίου, η οδός Γλάδστωνος, η πλατεία Μητροπόλεως και τμήμα της λεωφόρου Ευαγόρα Παλληκαρίδη. Τον χαιρετισμό της παρέλασης θα δεχθει ο υπουργός γεωργίας Κώστας Καδής και οι άλλοι επίσημοι από ειδική εξέδρα μπροστά από το Α΄ Λύκειο. Θα προηγηθεί πανηγυρική δοξολογία στον καθεδρικό ναό αγίου Θεοδώρου.

Το κοινό προτρέπεται όπως κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων παραμένει επί των πεζοδρομίων για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button