Εκδηλώσεις

Ο Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, πλάι στα παιδιά με Διαβήτη

Εκδήλωση για τα παιδιά με διαβήτη και τους γονείς τους διοργάνωσε με ξεχωριστή επιτυχία ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, η εκδήλωση εντασσόταν στα πλαίσια των προσπαθειών του Συνδέσμου να είναι σταθερά δίπλα στα παιδιά με διαβήτη και τις οικογένειές τους είτε μέσω ενημερωτικών διαλέξεων και εκδηλώσεων είτε διαφόρων άλλων δράσεων.

Έχουμε καθήκον και υποχρέωση , συνέχισε ο πρόεδρος του Διαβητικού Συνδέσμου απέναντι , στα άτομα με Διαβήτη, για να μπορούν να απολαμβάνουν μια απολύτως φυσιολογική ζωή και να γνωρίζουν τα πάντα όσον αφορά τον διαβήτη. Στην εκδήλωση μίλησαν η παιδίατρος -παιδοενδοκρινολόγος Δρ. Μερόπη Τούμπα που αναφέρθηκε στη σημασία της βιταμίνης d στο διαβήτη,  και άλλα νοσήματα , ο Δρ. Χρίστος Χρίστου που μίλησε για τον Διαβήτη τύπου 1  και η κλινική διατροφολόγος Στέφανη Αγαθαγγέλου που έκανε ενημέρωση για τη σημασία της σωστής  διατροφής στα άτομα με διαβήτη.

Επίσης στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τον  ΓΕΣΥ, ενώ στα παιδιά με διαβήτη θα προσφέρθηκαν πλούσια δώρα και σε όλους τους παρευρισκόμενους δείπνο, προσφορά του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close