Υγεία

Ο Διαβητικός Σύνδεσμος Πάφου, ενημέρωσε τον κόσμο για τον Διαβήτη

Στα πλαίσια της εκδήλωσης του Δήμου Πάφου, για την ημέρα οικογένειας  που έγινε στην πλατεία Κέννεντυ ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος , συμμετείχε με δικό του περίπτερο και πρόσφερε στο κοινό μετρήσεις αρτηριακής πίεσης και ζακχάρου.

Έγινε επίσης ενημέρωση για τον Διαβήτη , από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ειδικό ενδοκρινολόγο Δρα Χάρη Στυλιανού και της νοσηλεύτριας Κωνσταντίας Θεοδούλου.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιωτης τόνισε χαρακτηριστικά:

Πρώτα από όλα οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δήμο Πάφου και τους εμπνευστές αυτής της πολύ ωραίας πρωτοβουλίας, για την ημέρα οικογένειας .

Ευχαριστούμε το κοινό  για την πολύ μεγάλη του ανταπόκριση και είμαστε πεπεισμένοι ότι στις μέρες μας η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για όλες τις ασθένειες».  Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης:

» Ιδιαίτερες ευχαριστίες στέλνω στα μέλη του Διαβητικού μας Συνδέσμου, που είναι πάντα πρόθυμα και ενισχύουν τις διάφορες δράσεις μας, όπως επίσης στον γιατρό Δρα Χάρη Στυλιανού και τη νοσηλεύτρια Κωνσταντία Θεοδούλου, που είναι σταθερά δίπλα μας.

Υποσχόμαστε ότι στο άμεσο μέλλον θα προσφέρουμε στο κοινό της Πάφου και άλλες εκδηλώσεις για τα πάντα που αφορούν τον Διαβήτη, ο οποίος πλέον δεν είναι ανίκητος».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close