Πάφος

Ο ΔΗΣΥ Έμπας για επεισόδια

Εκφράζομε τις έντονες ανησυχίες μας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες βράδυ στη κοινότητα μας.

Η ανεξέλεγκτη κάθοδος μεγάλου αριθμού μεταναστών τόσο από αραβικές χώρες όσο και από αφρικανικές χώρες με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες ήταν θέμα χρόνου να βγουν στην επιφάνεια συμπεριφορές όπως αυτές που είχαμε να αντιμετωπίσομε ψες.

Δυστυχώς μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχομε να αντιμετωπίσομε δεν βρίσκομε ανταπόκριση και στήριξη από τις διάφορες υπηρεσίες που πρέπει να εμπλακούν. Μοναδικό στήριγμα μας είναι ο υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρης τον οποίο και ευχαριστούμε, ο οποίος μας δείχνει έμπρακτα με τις δικές του ενέργειες και οδηγίες το ενδιαφέρον του για επίλυση και απαβλυνση των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν με την έντονη παρουσία τόσου μεγάλου αριθμού μεταναστών στην κοινότητα μας.

Τον καλούμε για ακόμη μια φορά αν είναι δυνατόν και με τη δική του φυσική παρουσία στη κοινότητα μας να επιληφθεί επι τόπου των προβλημάτων και να δοθούν αν είναι δυνατό άμεσα λύσεις. Πρέπει να έχομε άμεσες ενέργειες από όλους τους αρμοδίους πριν έχομε χειρότερα επεισόδια και πιο δυσάρεστες εξελίξεις, τα οποία και απευχόμαστε. Όλοι οι αρμόδιοι πρέπει να επιληφθούν ο καθένας απο το τομέα και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους. 

Νίκος Μαυρονικόλας πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΔΗΣΥ Εμπας

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button