Επικαιρότητα

Ο Γάλλος σεφ Nicolas Isnard με αστέρι Michelin στο Cap St Georges Hotel & Resort

Ακόμη ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ θα φιλοξενήσει το εστιατόριο Sky7 στο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στις 28 και 29 Σεπτέμβριου.

 

Πρόκειται για τον Γάλλο σεφ, Nicolas Isnard ο οποίος έχει να επιδείξει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία στην υψηλή γαστρονομία γεμάτη βραβεύσεις και αναγνωρίσεις. Ο Nicolas Isnard εμπνευσμένος από τη παράδοση της Γαλλικής κουζίνας χρησιμοποιώντας παράλληλα και κυπριακά ολόφρεσκα προϊόντα της περιοχής Αγίου Γεωργίου Πέγειας θα παρουσιάσει ξεχωριστά πιάτα αποκλειστικά για όσους τυχερούς παρευρεθούν στις 28 και 29 Σεπτέμβριου στο Sky7.

 

O Γάλλος σεφ ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαγείρεψε για τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς jet set, φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητές οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει στο εστιατόριο του L’Auberge de la Charme, στο οποίο κέρδισε και το αστέρι Michelin.

 

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 2600 0000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button