Πάφος

Ο αρχηγός της Ε.Φ. στο Νεαπολις

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης θα επισκεφτεί μετά από πρόσκληση του τμήματος Ιστορίας Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Όπου θα παραθέσει κεντρική ομιλία στο πανεπιστήμιο προς τους φοιτητές, πανεπιστημιακούς και επισκέπτες στο πανεπιστήμιο. Μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς θα  παραστεί και ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ασφαλείας και Άμυνας του Υπουργείου Αμύνης της Κύπρου, Συμεών Ζαμπάς.

Ο Αρχηγός, θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθηγητή Παντελή Σκλιά και την ηγεσία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος στα πλαίσια συνεργασίας του πανεπιστημίου με το Υπουργείο Άμυνας αλλά και την Ακαδημία Ασφάλειας και Άμυνας του υπουργείου.

Την παρουσία και ομιλία του Αργηχού, θα καλωσορίσει ο Πρύτανης εκ’ μέρους του πανεπιστημίου. Ο συντονισμός θα γίνει από τον Πρόεδρο του τμήματος, Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, Αναπληρωτή Καθηγητή, Μάριο Παναγιώτη Ευθυμιόπουλο.

Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται από το τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών. Στα πλαίσια των προγραμμάτων και ειδικοτήτων του τμήματος. Αλλά και διαλόγου για τα θέματα ιστορίας, πολιτικής και διεθνών σπουδών.

Ο ώρα και χώρος της εκδήλωσης, θα είναι στις 14΄00μμ. Στην Αίθουσα Σεμιναρίων του πανεπιστημίου.

Η ομιλία θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα.

Ο χρόνος διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι 1ώρα και 30 λεπτά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button