Πάφος

Ο Αμερικάνος Bill Lewis στο ISOP

Η Πάφος, και συγκεκριμένα το The International School of Paphos, θα φιλοξενήσει τον διεθνούς φήμης Αμερικανό σύμβουλο μεγάλων εταιρειών αλλά και motivational speaker για νέους ανθρώπους, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, ο κ. Bill Lewis το πρωί της Πέμπτης θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί 30 χρόνια εμπειρίας ως ‘Motivational Teacher’ και ως Entrepreneur με τους μαθητές του γυμνασίου, ενώ θα διεξάγει βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές του λυκείου του ISOP.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου, στις 6:30μ.μ., στις εγκαταστάσεις του νεοσύστατου Boarding House του ISOP που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το σχολείο, ο κ. Lewis θα παρέχει εντελώς δωρεάν ένα διαδραστικό σεμινάριο αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενήλικες οι οποίοι θα μπορούν να λύσουν διάφορες απορίες τους και να μάθουν καινοτόμες μεθόδους καλύτερης επικοινωνίας τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας τους.

Το διαδραστικό σεμινάριο έχει θέμα ‘Managing People-Your transferable skills’ και θα είναι στην αγγλική γλώσσα. Η παρουσίαση θα έχει διάρκεια 30 λεπτών και θα δοθούν άλλα 30 λεπτά για ερωτήσεις και εισηγήσεις. Με το πέρας του σεμιναρίου θα ακολουθήσει δεξίωση στους χώρους του Boarding House όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και κατ’ ιδίαν με τον κ. Lewis, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί και ως “doctor for business”.

Παράλληλα, ο Bill Lewis θα είναι διαθέσιμος να γνωρίσει και να ακούσει επιχειρηματίες της και να παρέχει συμβουλές και απόψεις για τα νέα δεδομένα στην οργανωτική ανάπτυξη εταιρειών και στις αλλαγές στο management, που ήδη εφαρμόζονται στο εξωτερικό, για την καλύτερη απόδοση κάθε οργανισμού.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button