Επικαιρότητα

Ομολόγησαν τα πάντα

Ομολόγησε το ζεύγος των Ρουμάνων που συνελήφθησαν χθες στην Πόλη Χρυσοχους ότι αυτοί είχαν κλέψει τα δακτυλίδια από το χρυσοχοείο στην Πάφο. Υποστήριξαν επίσης ότι τα δακτυλιδια τα έχουν πωλήσει στα κατεχόμενα.

Η παρατηρητικότητα της ιδιοκτήτριας χρυσοχοείου κοντά στην πλατεία του δήμου Πόλεως βοήθησε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του ζεύγους. Πριν από δυο χρόνια άγνωστοι είχαν διαρρήξει και το δικό της κοσμηματοπωλείο και με το που εισήλθαν χθες στο κατάστημα τους αναγνώρισε αμέσως από τις εικόνες που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος του συναδέλφου της στην πόλη της Πάφου.

Η κα. Ευανθια Σταύρου τους ανέμενε να βγουν από το κατάστημα και αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία που σε λιγότερο από 20 λεπτά τους εντόπισε και τους συνέλαβε.  Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες όταν οι δυο αλλοδαποί αντιλήφθηκαν ότι είχαν εντοπισθεί και τους αναζητούσε η αστυνομία αλλάξαν τα ρούχα που φορούσαν. Δεν αποκλείεται να ενέχονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις αφού φαίνεται να μπαινόβγαιναν συχνά στα κατεχόμενα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button