Ειδήσεις

Παραίτηση της Επιτροπής Βιοτεχνικής Περιοχής Πάφου

Παραιτήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Βιοτεχνικής Περιοχής του Δήμου Πάφου, καταλογίζοντας προσπάθεια υπονόμευσης, ψυχολογική πίεση στα μέλη της επιτροπής, προσπάθεια συλλογής υπογραφών για μη αναγνώρισης της, προσπάθεια σύστασης άλλης επιτροπής για αντιπερισπασμό, μέχρι και προσωπικές επιθέσεις και απειλές κατά του προέδρου και άλλων μελών της.

Με γραπτή τους ανακοίνωση τα μέλη της επιτροπής της Βιοτεχνικής Περιοχής του Δήμου Πάφου, αναφέρουν ότι δεν επιθυμούν να οδηγηθούν τα πράγματα σε περαιτέρω όξυνση, για αυτό και επειδή νοιώθουν ότι πλέον η ύπαρξη της επιτροπής δεν εξυπηρετεί οποιονδήποτε σκοπό, έλαβαν την απόφαση για ομαδική παραίτηση.

Οι παραιτηθέντες βιοτέχνες επισημαίνουν ότι η κατάσταση στη Βιοτεχνική που οδήγησε στην ομαδική παραίτηση τους, ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα που διαφωνεί με τις θέσεις της επιτροπής για χρόνια προβλήματα και για την ανάγκη βελτίωσης της εικόνας που εκπέμπει η Βιοτεχνική Περιοχή Πάφου.

«Η μικρή αυτή ομάδα θεωρεί, αδικαιολόγητα, υπεύθυνη την επιτροπή για τις ενέργειες του Δήμου Πάφου προκειμένου να επιβάλει την τάξη και την ευπρέπεια στην περιοχή», αναφέρεται στην ανακοίνωση παραίτησης της επιτροπής. «Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι αν και η Επιτροπή δημιουργήθηκε με προτροπή και υποδείξεις του Δήμου Πάφου, στη συνέχεια ο Δήμος δεν έδειξε την απαραίτητη αναγνώριση και στήριξη.

Κύριος γνώμονας και πυξίδα των αποφάσεων και επιδιώξεων της επιτροπής, επισημαίνεται, ήταν οι οδηγίες που δόθηκαν από τη Γενική Συνέλευση για προώθηση της κατασκευής του δρόμου Βιοτεχνική – Βόρειου Παρακαμπτήριου Πάφου, για εξωραϊσμό της περιοχής και την έξοδο της Βιοτεχνικής από την κατάσταση απομόνωσης και αδιαφορίας, που την οδήγησε η στάση και οι αποφάσεις των δημοτικών αρχών όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δείτε Επίσης

Close
Back to top button
Close