Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε ο σταθμός Στρουμπιού

Με μερικούς μήνες  καθυστέρηση ολοκληρώθηκε η κατασκευή του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού. Το καλοκαίρι αναμένεται και η παράδοση του αστυνομικού σταθμού των Κουκλιών.

Σύμφωνα με τον επιβλέποντα το έργο εκ μέρους του τμήματος δημοσίων έργων  κ. Μαρίνο Κώστα για τον αστυνομικό σταθμό του Στρουμπιού έγινε ήδη προχθές και η προσωρινή παραλαβή του.  Οι εργασίες κατασκευής νέου  αστυνομικού σταθμού στο  Στρουμπί ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2020 και με βάση το αρχικό χρονοδιάγραμμα θα έπρεπε να παραδοθεί  τον Μάιο του 2022.  

Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών που στεγάζεται προσωρινά στον αστυνομικό σταθμό Κελοκεδάρων  άρχισε τον Μάιο του 2021 και θα παραδοθεί μέχρι το καλοκαίρι, με εξάμηνη καθυστέρηση. Οι καθυστερήσεις αποδίδονται εν πολλοίς στην πανδημία.

Το εμβαδό τόσο του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού όσο και των Κουκλιών ανέρχεται στα 400 τ.μ. Διαθέτουν ένα κελί κράτησης κρατουμένου, γραφεία για το προσωπικό, χώρο υποδοχής, κουζίνα, χώρους υγιεινής, αποθήκη τεκμηρίων και χώρους στάθμευσης.  Και οι δύο σταθμοί διαθέτουν σύγχρονα συστήματα τηλεπικοινωνιών.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button