Επικαιρότητα

Οκτώ χρόνια φυλακή για την κοκαΐνη στην Νικοκλεια

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου στον 40χρονο για την υπόθεση παράνομης κατοχής 999 γραμμαρίων ναρκωτικών- κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.

Το Δικαστήριο ανακοινώνοντας την απόφαση του, είπε ότι τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 40χρονος είναι από τα πλέον σοβαρά. Η διάδοση των ναρκωτικών είπε το Δικαστήριο, είναι εξαιρετικά ανησυχητική και σήμερα αποτελεί μάστιγα κυρίως για νεαρά άτομα αλλά και για οικογενειάρχες.

Επιπρόσθετα το Δικαστήριο ανέφερε πως όλοι οι φορείς θα πρέπει ουσιαστικά να ενσκήψουν στο πρόβλημα των ναρκωτικών ώστε να δοθούν οριστικές λύσεις για την προστασία της κοινωνίας.

Είπε επίσης πως ο κατηγορούμενος παρά την χάρη προεδρική χάρη που του δόθηκε διέπραξε εκ νέου παρόμοιο αδίκημα και δεν αποτελεί δικαιολογία ότι δέχονταν πιέσεις από άτομα των ναρκωτικών.

Η υπόθεση ξεκίνησε σήμερα με την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης Μαρίας Σιατολιά, Ηλία Σιατολιά και Αθανάσιου Στυλιανού για μετριασμό της ποινής του.

O κατηγορούμενος ηλικίας 40 ετών απήντησε παραδοχή στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκε στις 5 Απριλίου, κοκαΐνη βάρος 999 γραμμαρίων με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα της εκδίκασης της υπόθεσης του υπό κράτηση ενώ δεύτερο πρόσωπο για την ίδια υπόθεση που αρχικά είχε συλληφθεί απαλλάχτηκε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close