Επικαιρότητα

Οκτώ μέρες υπό κράτηση

Το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διατάγματα προσωποκράτησης οκτώ ημέρων εναντίον του ζεύγος των «χρυσοδακτυλων»  Ρουμάνων. Και οι δυο συνελήφθησαν χθες στην Πόλη Χρυσοχους και έχουν ήδη παραδεχθεί ότι αυτοί είχαν κλέψει τα 50 δακτυλίδια από το χρυσοχοείο στην Πάφο. Υποστήριξαν επίσης ότι τα δακτυλίδια τα έχουν πωλήσει στα κατεχόμενα. Η αστυνομία άρχισε να δέχεται  ήδη καταγγελίες και από άλλους επιχειρηματίες ότι οι συγκεκριμένοι Ρουμάνοι τους είχαν ξαφρίσει το τελευταίο διάστημα.  

Η παρατηρητικότητα της ιδιοκτήτριας χρυσοχοείου κοντά στην πλατεία του δήμου Πόλεως βοήθησε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του ζεύγους. Πριν από δυο χρόνια άγνωστοι είχαν διαρρήξει και το δικό της κοσμηματοπωλείο και με το που εισήλθαν χθες στο κατάστημα τους αναγνώρισε αμέσως από τις εικόνες που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος του συναδέλφου της στην πόλη της Πάφου.

Η κα. Ευανθια Σταύρου τους ανέμενε να βγουν από το κατάστημα και αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία που σε λιγότερο από 20 λεπτά τους εντόπισε και τους συνέλαβε.  Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες όταν οι δυο αλλοδαποί αντιλήφθηκαν ότι είχαν εντοπισθεί και τους αναζητούσε η αστυνομία αλλάξαν τα ρούχα που φορούσαν. Δεν αποκλείεται να ενέχονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις αφού φαίνεται να μπαινόβγαιναν συχνά στα κατεχόμενα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button