Επικαιρότητα

Οι τελευταίες πινελιές για πολυδύναμο, βίντεο

Σχεδόν έτοιμο να λειτουργήσει είναι το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου.

Το κέντρο  δημιουργήθηκε από την Τοπική Αρχή με βασικό στόχο  να εξυπηρετεί τις εργαζόμενες μητέρες και τις νεαρές οικογένειες της πόλης μας.

Ο  Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος επισκέφθηκε εκ νέου το πρωί το κέντρο επιθεωρώντας τις τελευταίες εργασίες που γίνονται και την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Το Κέντρο θα είναι πλήρως επιπλωμένο, θα διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη δημιουργική φροντίδα και διδασκαλία των παιδιών, καθώς και παιδότοπους για την ποιοτική ψυχαγωγία τους.

Το  Κέντρο θα αρχίσει τη λειτουργία του με τα εξής Τμήματα:

  • Βρέφη 4 μηνών-2 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα φροντίδας €200
  • Νήπια 2-3 ετών,  με μηνιαίο δικαίωμα φροντίδας €180
  • Παιδιά 3-4 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα φροντίδας €180
  • Απογευματινή απασχόληση παιδιών 5-12 ετών, με μηνιαίο δικαίωμα  €100.

Οι ώρες λειτουργίας των Τμημάτων για τα βρέφη, τα νήπια και τα παιδιά είναι από τις 07.30 μέχρι τη 13.30 ή από τις 07.30 μέχρι τις 15.00 και για την απογευματινή απασχόληση από τις 13.00 μέχρι τις 17.00 ή από τις 13.00 μέχρι τις 18.00.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για την πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού, δηλαδή ενός Βρεφοκόμου, ενός Παιδοκόμου και ενός Υπευθύνου Ομάδας Απογευματινής Απασχόλησης.

Το εντυπωσιακό και υπερσύγχρονο Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας, συνολικής δαπάνης 3,8 εκ. ευρώ, βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πάφου, προκειμένου να καλύψει μια πραγματική ανάγκη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα νεαρών οικογενειών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button