Πολιτική

Οι αρνητές της γενοκτονίας δεν είναι δημοκράτες

Ν. Λυγερός

Αν κάποιος πιστεύει ότι ένας αρνητής της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η οποία αναγνωρίστηκε επίσημα από το ελληνικό κράτος το 1994, μπορεί να είναι δημοκράτης κάνει ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος.

Όλοι οι Πόντιοι που έχουν ζήσει στο πετσί τους τις επιπτώσεις της γενοκτονίας, δεν μπορούν να συμμαχήσουν με αρνητές, οι οποίοι είναι πλέον αντισυνταγματικοί. Έτσι κάθε Έλληνας πολίτης που παλεύει για την διεθνοποίηση και την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, δεν μπορεί να εμπιστευτεί σταλινικούς πολιτικούς που προσπαθούν να κάνουν εισβολή στην Ελλάδα με την ιδεολογία τους. Άλλωστε οι Έλληνες του Πόντου δεν έζησαν μόνο τη γενοκτονία αλλά και τους σταλινικούς διωγμούς στη Σοβιετική Ένωση κατά συνέπεια ξέρουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται και δεν μπορούν να πέσουν στην παγίδα του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν μπορούν οι Αθώοι και οι Δίκαιοι να συνηγορούν με τα πιστεύω της βαρβαρότητας που συνεχίζει τη γενοκτονία της μνήμης και το έγκλημα ειρήνης μετά την κυριολεκτική γενοκτονία. Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τους Αθώους και τους Δίκαιους να εναντιωθούν κατά της σταλινικής βαρβαρότητας του κυβερνώντος κόμματος που επιχειρεί πάση θυσία να πληγώσει τον Ελληνισμό.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button