Επικαιρότητα

Οδικά έργα της Πάφου στον Καρούσο από τον Σαββίδη

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Πάφου, κ.Χρύσανθος Σαββίδης μαζί με τον Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος κ.Χρίστο Ορφανίδη , πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κο Γιάννη Καρούσο, όπου ενημερώθηκαν για διάφορα νομοσχέδια που εκκρεμούν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών. 

Ο κ.Σαββίδης, κατά την διάρκεια της συνάντησης, εστίασε στα χρόνια προβλήματα του οδικού δικτύου της Επαρχίας Πάφου και έχει ενημερωθεί από τον Υπουργό, ότι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου τίθεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης. 

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τον δρόμο που οδηγεί στην Πέτρα του Ρωμιού, έχει δοθεί ημερομηνία ολοκλήρωσης της ανακατασκευής του μέχρι τα τέλη Ιουλίου. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η επιδιόρθωση του οδικού δίκτυο πριν την Γιόλου, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο. 

Ο κ.Σαββίδης, πρόσθεσε, σχετικά με το οδικό δίκτυο πριν την Νατά, ότι βρίσκεται στην διαδικασία αξιολόγησης προσφορών. 

Επιπλέον, σχετικά με τον δρόμο κοντά στην Δρούσεια,ο κ.Χρύσανθος Σαββίδης, ανέφερε πως η τελευταία μέρα ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής των προσφορών, είναι η 9η Ιουνίου. 

Τέλος, πως κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός, κ.Γιάννης Καρούσος, τόνισε, ότι και ο ίδιος υποστηρίζει το έργο κατασκευής κυματοθραυστών στις νοτιοδυτικές ακτές των δήμων Πάφου και Γεροσκήπου. 

Πρόσθετα, ανέφερε, ότι θα επισκεφθεί την Επαρχίας, στις αρχές Ιουνίου,για να συζητήσει επί του θέματος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button