Επικαιρότητα

Ξεσηκωμός για το κλείσιμο των τραπεζών στην ύπαιθρο

Κάτοικοι των χωριών της κεντρικής ορεινής και ημιορεινής περιοχής της Πάφου ξεσηκώνονται κατά των εμπορικών τραπεζών διεκδικώντας την λειτουργία και στην ύπαιθρο υποκαταστημάτων.

Οι κάτοικοι 20 περίπου κοινοτήτων της περιφέρειας αυτής οργανώνουν το απόγευμα στις 6.30 εκδήλωση διαμαρτυρίας ζητώντας από τις διευθύνσεις των τραπεζών να κρατήσουν σε λειτουργία καταστήματα στην ύπαιθρο.

Όπως ανέφεραν οι συντονιστές της εκδήλωσης Χρύσανθος Σαββίδης και Σύλβια Αντωνίου η ύπαιθρος της Πάφου έχει εγκαταλειφθεί εντελώς και το ένα κτύπημα διαδέχεται το άλλο.

Οι κάτοικοι , σημείωσαν, βρίσκονται σε απόγνωση και η απόφαση των τραπεζών να κλείσουν τα παραρτήματα τους σε Στρουμπί και Πολέμι δημιουργεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μμ στην περιοχή  ΛΕΜΟΝΑΡΙ για να διατρανώσουν, ανέφεραν,  ότι  οι κάτοικοι της υπαίθρου δεν είναι Πολίτες Β Κατηγορίας.

Οι κοινότητες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι: Γιόλου, Μηλιού, Στρουμπί, Θελέτρας, Κάθηκα, Πάνω Αρόδες, Πολέμι , Ψάθι, Άγιος Δημητριανός, Δρυνιά, Δρύμου, Μηλιά, Φύτη, Λάσα, Σίμου , Κρήτου Μαρόττου, Καναβιού, Ασπρόγια, και Παναγιά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button