Πάφος

Ξανά πρόεδρος η Αννίτα Ταλιωτου

Πραγματοποιήθηκε στo ξενοδοχείο Annabelle, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου.

Η Αννίτα Ταλιωτου επανεξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας συνδέσμων γονέων σχολείων δημοτικής εκπαίδευσης  Πάφου.

Μετα την επανεκλογή της υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί σκληρά  προκειμένου να μην διαψεύσει  την επιλογή των γονιών, «τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ σκληρά και με πλήρη επιμονή όπως άλλωστε και τις προηγούμενες χρονιές και να συνεχίσω να νοιάζομαι και να διεκδικώ το καλύτερο για την Ομοσπονδία και για την ευημερία, τον εκσυγχρονισμό, την σωστή εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα για το καλό των παιδιών μας. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ισότιμη και ισόποση, ποιοτική παιδεία σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως χρώματος και εθνικότητας.»

Στην Εκτελεστική Γραμματεία εκλέχθηκαν οι εξής:

Πρόεδρος Αννίτα Ταλιώτου
Αντιπρόεδρος Πέτρος Στυλιανού
Γραμματέας Γλαύκο Γλαύκου
Βοηθός Γραμματέας Χάρης Σοφοκλέους
Ταμίας Αντρέας Μιχαήλ
Βοηθός Ταμίας Ευθυμία Λεμονιάτη
Σύμβουλοι:
Γιώργος Λεωνίδου
Μάριος Δημοσθένους
Σκεύη Ευσταθίου
Θανάσης Ζέβρας
Σάββας Χριστοφόρου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close