Επικαιρότητα

Νύκτα τρόμου στην Πάφο

Η νύκτα της Παρασκευής σημαδεύτηκε από δυο περίεργα και πανομοιότυπα τροχαία δυστυχήματα. 

Δυο οδηγοί έχουν συληφθει και ευτυχώς κανένας δεν έχει τραυματισθεί. Θα μπορούσε όμως να υπήρχαν θύματα και στις δυο περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση στην οδό Γλαστωνος όχημα που οδηγούσε 28χρονος από την Γεροσκηπου  κτύπησε σε προπορευόμενο όχημα. Ο οδηγός κινείτο με νότια κατεύθυνση. Αντί να σταματήσει φθάνοντας στα φώτα τροχαίας έκανε επαναστροφή και κτύπησε σε άλλα πέντε οχήματα. Πανικόβλητος ο οδηγός εγκατέλειψε την σκηνή.

Ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς αλλά προκλήθηκαν ζημιές στα οχήματα. Ο οδηγός αυτός εντοπίστηκε αργότερα και συνεληφθει. Η δικαιολογία που προέβαλε είναι ότι δεν ήταν κάτοχος πιστοποιητικού ασφάλειας γι’αυτό και εγκατέλειψε την σκηνή.

Σε ένα δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 την αυγή ,49χρονος Ελληνοκύπριος οδηγούσε το όχημα του στην οδο Κηφισού προς την οδό Ανεξαρτησίας όταν σε κάποια στιγμή άρχισε να «θερίζει» αυτοκίνητα. Κτύπησε διαδοχικά πάνω σε 4 σταθμευμένα οχήματα. Ο 49χρονος οδηγούσε τελικά υπό την επήρεια αλκοόλης και συνεληφθει. Σε έλεγχο που του έγινε το μηχανάκι τη τροχαίας έδειξε 138 ενώ το όριο είναι μόλις 22.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button