Επικαιρότητα

Ναρκωτικά στο λιμανάκι

Άλλη μία συσκευασία ναρκωτικά , βάρους ενάμιση κιλού, ξέβρασε  η θάλασσα στην Πάφο.

Και αυτή την φορά στο λιμανάκι τού Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Υπάλληλος των δημοσίων έργων εντόπισε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε έξι πλάκες με ρητίνη κάνναβης.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν  εντοπισθεί παρόμοιες συσκευασίες με ναρκωτικά που μεταφέρθηκαν στην ακτή από την θάλασσα σε άλλες δυο περιπτώσεις. Την πρώτη φορά και παλιν στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πεγειας όπου αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος της περιοχής της Πεγειας είχε εντοπίσει νάιλον συσκευασία που περιείχε 20 πλάκες αεροστεγώς κλειστές στο εσωτερικό των οποίων υπήρχε ρητίνη κάνναβης μικτού βάρους 28 κιλών.

Πρόσφατα εντοπίσθηκε άλλη μια παρόμοια συσκευασία κοντά στο ακρωτήριο Αρναούτης από δυο ερασιτέχνες ψαράδες. Το συνολικό βάρος ξεπερνούσε τα 30 κιλά. Σε όλες τις περιπτώσεις στο εσωτερικό των συσκευασιών είχε εισχωρήσει  νερό με αποτέλεσμα τα ναρκωτικά να καταστραφούν.

Όπως και στις άλλες δυο περιπτώσεις με την συνδρομή της λιμενικής και ναυτικής αστυνομίας διεξάχθηκαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή χωρίς να εντοπισθεί άλλη συσκευασία.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close