Επικαιρότητα

Ναρκωτικά σε ειδική κρύπτη

Μέλη του ΟΠΕ Πάφου και της ΜΜΑΔ κατέγραψαν χθες βράδυ άλλη μια σημαντική επιτυχία. Συνέλαβαν δυο νέους, ένα Ομογενή και μια Ελληνοκύπρια, οι οποίοι μετέφεραν ναρκωτικά.

Τα δυο βαποράκια είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά που «σπάνια» κυκλοφορούν όπως τα LSD, αλλά και τα πλέον διαδεδομένα όπως η κάνναβη και το Κρυσταλ.  Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 8:20 χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας , ΟΠΕ και ΜΜΑΔ, ενώ διενεργούσαν ελέγχους, ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 22χρονο Ομογενή  με συνοδηγό την 24χρονη Ελληνοκύπρια.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, μετά από μεγάλη προσπάθεια αφού η κρύπτη ήταν ειδικά σχεδιασμένη μέσα στο ταμπλό του οχήματος, εντοπίστηκαν  ποσότητα χαπιών  έκσταση 27 γραμμαρίων περίπου, 14 τεμάχια LSD, μεθαμφεταμίνη ενός γραμμαρίου περίπου και ποσότητα κάνναβης 56 γραμμαρίων περίπου. Μετά από γραπτή συγκατάθεση του 22χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης ενός γραμμαρίου περίπου.

Και οι δυο προσήχθησαν σήμερα ενώπιων του δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης έξι ημερών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button