Επικαιρότητα

Νίκος Παλιός: Όχι σε αποσπασματικές λύσεις στην Πλατεία Γεροσκήπου

Η κατασκευή εξέδρας στο κοίλωμα του αμφιθεάτρου της Πλατείας αποτελεί μια λύση χαμηλών προσδοκιών, επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος ανατολικής Πάφου Νίκος Παλιός.

Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ο κ. Παλιός αφού επεσήμανε ότι στην Γεροσκήπου υπάρχει σοβαρή έλλειψη πολιτιστικών υποδομών υπέδειξε ότι οι δημότες υποφέρουν τα τελευταία χρόνια από το συνεχές «ράβε- ξήλωνε» στο χώρο της πλατείας του δήμου. Ένας σχεδιασμός, για τον χώρο αυτό, υπέδειξε, θα πρέπει να είναι συνολικός και συγκροτημένος και όχι αποσπασματικός.

Υπενθύμισε ότι από το 2019 η πολιτιστική υπηρεσία της οποίας ηγείτο είχε ταχθεί αρνητικά.  Υπέδειξε επίσης ότι το συγκεκριμένο αμφιθέατρο της πλατείας δεν κατασκευάσθηκε για την διοργάνωση μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων αλλά χρησίμευε κυρίως για την ξεκούραση των επισκεπτών αλλά και για μικρότερης κλίμακας εκδηλώσεις.

Ο κ. Παλιός σημείωσε ότι έγιναν στην πλατεία, στο παρελθόν  και άλλες μεμονωμένες παρεμβάσεις και το πιο ορθό θα ήταν να γίνει μια συνολική μελέτη χωρίς αποσπασματικές παρεμβάσεις που δεν συνοδεύονται μάλιστα ούτε από μελέτες ούτε από επαρκή αιτιολόγηση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button