Αθλητικά

Νίκη για τις κοπέλες του ΠΑΦΙΑΚΟΥ για να ξενοιάσουν

Η έναρξη των μεγάλων παιχνιδιών που θα κρίνουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας  Α΄ Κατηγορίας Γυναικών σηματοδοτείται αύριο με την έναρξη της δεύτερης φάσης. 

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, η πρωτοπόρος Ανόρθωση μετά την ήττα του εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λεμεσό όπου στην «Απόλλων Αρένα»  θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο Απόλλωνα. Οι πρωτοπόρες θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες.

Ο Απόλλων θέλει στο σπίτι του να κάνει τη ζωή δύσκολη στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 Το ματς της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης – 15ης συνολικά, θα γίνει στη Σάλα της ΑΕΛ, όπου η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν την Ανόρθωση μέχρι τέλους και θέλουν το τρίποντο. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00. Στον όμιλο της  διαβάθμισης και για τις θέσεις (5-8) μεγάλος αγώνας αναμένεται στη Σάλα Δερύνειας.

Η Αναγέννηση Δερύνειας εάν θέλει να σωθεί πρέπει από την πρώτη αγωνιστική της Β΄ Φάσης να πάρει τρίποντα αλλιώς η Ολυμπιάδα που έμεινε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου εκτός της τετράδας, πάει στη Δερύνεια για το τρίποντο ώστε να μην μπει σε τυχόν περιπέτειες.Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00
Ματς ορόσημο για τη σωτηρία θα γίνει στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Το ΘΟΙ ξέφυγε στην 7η θέση και με μια νέα νίκη βάζει σε σκέψεις τον Παφιακό. Σαφώς οι «μελανόλευκες» θέλουν το τρίποντο ώστε να εκμεταλλευτούν και τα όσα θα γίνουν στη Δερύνεια. Από την άλλη, οι Παφίτισσες πάνε στην άλλη άκρη της Κύπρου για τη νίκη ώστε να αφήσουν πολύ μακριά την ομάδα των Κοκκινοχωριών.Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button