Αθλητικά

Νίκησε η Πάφος, σκόραρε και ο Νεμετς

Ο διπλός στόχος στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον ΕΡΜΗ επετεύχθηκε.

Η ΠΑΦΟΣ έκλεισε την χρονιά με νίκη, έφτασε τους 38 βαθμούς,  ενώ ο Νεμετς σκόραρε, έφτασε τα 16 γκολ, ρεκόρ καριέρας για  τον ίδιο, και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ουσιαστικά ο μόνος που τον απειλεί είναι ο Χουραδο της ΑΕΛ που έχει ένα γκολ λιγότερο αλλά και ένα αγώνα στο χέρι. Ο Κοπιτς έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο αγώνα και σε κάποιους νεαρούς, οι οποίοι αναμένεται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας και από τους ίδιους εξαρτάται αν θα αρπάξουν την ευκαιρία.

  1. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε  η Πάφος τα τελευταία πέντε λεπτά αφού ο Χολτ τραυματίστηκε και ο Κόπιτς ολοκλήρωσε τις κινήσεις του από τον πάγκο.  Ο Ρασιτς ηταν ουσιαστικά ο πρωταγωνιστής του αγώνα αφού ήταν ο παίκτης που σέρβιρε το πρώτο τέρμα της ομάδας του στον Νεμετς και που σκόραρε το δεύτερο.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Οι συνθέσεις: ΕΡΜΗΣ: Φιρινίδης, Πουτζιουρή, Ταραλίδης (58΄Πούνας) Κατσιατής, Μαύρου, Πηλέας, Ψάλτης, Φυλακτού, Λαγός, Γεωργίου, Λύτρα (71΄Μακρίεφ)

ΠΑΦΟΣ: Αγγελόπουλος, Αντωνίου, Μπαγκάρντ, Ζίβουλιτς, Χολτ, Λελιούκιν, Κουλς (44΄Ιμπραχίμ) Φόλπρεχτ, Νέμετς, Ράσιτς, Ζαχαρίου (46΄Λουλίνια)

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button