Πάφος

Νέο χωρίο ,Αργάκα και Πωμός στον Χαρούμενο Ταξιδίωτη

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) επενδύοντας ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, φιλοξενεί τις επόμενες μέρες το γνωστό τηλεοπτικό Πρόγραμμα του Omega Channel “Χαρούμενος Ταξιδιώτης” με παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Ταραμουντά.

Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς βάζει απ’ τη μία το σακίδιό του και απ’ την άλλη την καλύτερη του διάθεση και μαζί με την ομάδα παραγωγής του, μας ξεναγεί με ένα μοναδικό τρόπο στις ομορφιές του τόπου μας. Το εν λόγω πολύ δημοφιλές Τηλεοπτικό πρόγραμμα του Omega channel αναμένεται να καταπιαστεί με τις λιγότερο γνωστές πτυχές της επαρχίας Πάφου και να συμβάλει στην περαιτέρω γνωστοποίηση τους.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού το πρόγραμμα γυρισμάτων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μίνι κρουαζιέρα στο Βluelagoon, συνεντεύξεις με κοινοτάρχες της περιοχής καθώς και επαγγελματίες, περιήγηση στην περιοχή, παρασκευή παραδοσιακών φαγητών, τραγούδια και άλλες εκπλήξεις!

Η ΕΤΑΠ Πάφου προσδοκά μέσα και από αυτό το πρόγραμμα να αναδείξει τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η επαρχία. Την πανέμορφη φύση με τις μοναδικές εναλλαγές της, την εξαιρετική ακτογραμμή από το Νέο χωριό, Λατσί, Αργάκα μέχρι τον Πωμό τις μαγευτικές ακρογιαλιές, τις πλούσιες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, τις πεντακάθαρες θάλασσες και το καλό φαγητό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button