Κύπρος

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα έχασε τη ζωή της μία γυναίκα, ηλικίας 66 ετών, από την Παλαιστίνη.

Ο  Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας ανέφερε ότι , «γύρω στις 12 το μεσημέρι ζεύγος Παλαιστινίων που διαμένουν στη Λάρνακα, στην προσπάθεια τους να διασταυρώσουν φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών, στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, από το κυκλικό κόμβο του λιμανιού προς την Δεκέλεια, όχημα τύπου mini bus που κινείτο από την Ορόκλινη προς τον κυκλικό κόμβο, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το ζεύγος, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα και να τραυματίσει».
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και τη μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή, «τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, που είναι ηλικίας 66 ετών, θα διευκρινισθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της σε μεταγενέστερο στάδιο, λόγω και των μέτρων που λαμβάνονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».
 
Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, αφού τα φώτα τροχαίας στην διάβαση πεζών είχαν πράσινο χρώμα.
 
Ο οδηγός του mini bus, ηλικίας 55 ετών, κλήθηκε στην Αστυνομία και έδωσε κατάθεση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button