Επικαιρότητα

Νέο δημοτικό συμβούλιο νεολαίας

Σε γενική και εκλογική συνέλευση για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του προχώρησε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου,  είναι θεσμικό όργανο της Τοπικής Αρχής που δημιουργήθηκε το 2001 και λειτουργεί ως μέρος του προγράμματος συνεργασίας των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. Ο εκάστοτε πρόεδρος του συμβουλίου είναι το νεαρότερος μέλος του δημοτικού συμβουλίου Πάφου που στην παρούσα θητεία είναι ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ Γιώργος Τσελεπος.

Ο κ. Τσελεπος επεσήμανε ότι βασικοί στόχοι του Συμβουλίου είναι να αποτελέσει βήμα έκφρασης για τη νεολαία της πόλης, να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των νέων στα κοινά και να συζητά και εισηγείται, προς το Δήμο Πάφου την υιοθέτηση πολιτικής για θέματα που αφορούν τους νέους σε τοπικό επίπεδο. Από το βήμα αυτό είπε ο κ.Τσελεπος προωθούνται ιδέες και σχέδια που αφορούν τους νέους προς το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.  Στο νέο συμβούλιο συμμετέχουν εκπρόσωποι από 20 πολιτιστικών σωματείων και οργανώσεων νεολαίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button