Περιβάλλον

Νέος χώρος πρασίνου

Υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου η σύμβαση για την ανάθεση του σχεδιασμού, εκτέλεσης και συντήρησης του δημόσιου χώρου πρασίνου που περιβάλλει τον Νέο Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Πάφου στην οδό Πεσόντων Αστυνομικών την σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος της Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και η ανάδοχος Φυτώρια Τρύφωνας Τρύφωνος Λτδ (Green Forest Ltd).  

Στην υπογραφή των συμβολαίων παρευρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου κ. Νίκος Τσαππής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Δήμο Πάφου για την διεξαγωγή της διαδικασίας, ανέφερε πως η τοπιοτέχνηση του συγκεκριμένου χώρου πρασίνου είναι ένα έργο που όχι μονό θα εμπλουτίσει το πράσινο της πόλης αλλά θα αναβαθμίσει ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής κοντά στον Αστυνομικό Σταθμό. Ανέφερε επίσης πως σύντομα θα προχωρήσουν και στην αναβάθμιση και τοπιοτέχνηση του εσωτερικού χώρου πρασίνου του σταθμού.  

Οι εργασίες για την τοπιοτέχνηση του χώρου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν εντός 21 ημερών από την έναρξή τους, ενώ το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα €29.900,00 πλέον Φ.Π.Α. Η ανάδοχη εταιρεία θα αναλάβει επίσης τη συντήρηση του χώρου για διάστημα 36 μηνών. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button