Κύπρος

Νέος διευθυντής φυλακών

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ανακοίνωσε τον τερματισμό του αναπληρωτικού διορισμού του Ιωάννη Καπνουλλά στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, έπειτα από την υποβολή παραίτησής του «για προσωπικούς λόγους».

Σε σημερινή του ανακοίνωση, το Υπουργείο αναφέρει ότι νέος αναπληρωτής Διευθυντής διορίστηκε ο Αστυνόμος Α’ Χαράλαμπος Φιλιππίδης στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών με ισχύ από σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2024 έως 2 Ιουνίου 2026.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Καπνουλλάς υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή του στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριο Χαρτσιώτη «για προσωπικούς λόγους».

Ο κ. Χαρτσιώτης υπέβαλε σύσταση στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για τερματισμό του διορισμού κ. Καπνουλλά ως Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Μετά από εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας έχει προβεί στον αναπληρωτικό διορισμό του Αστυνόμου Α’ κ. Χαράλαμπου Φιλιππίδη στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών με ισχύ από σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2024 έως 2 Ιουνίου 2026, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button