Πάφος

Νέοι από την Πάφο εργάζονται για τις πανανθρώπινες αξίες

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός νέων,Cross Culture International FoundationΚύπρου  συμμετέχει στο πρόγραμμα «ErasmusPlanLearnAct for NEET –PLAN 2017-2019».

Οι συμμετέχοντες οργανισμοί είναι οι Πετί Πας και Αρις Φορματζιόνε Ιταλίας, EDINET Σκωτίας, INGEFIEΧ  Ισπανίας και GOD Βουλγαρίας. Εθελοντές του οργανισμού συμμετείχαν στην τέταρτη διακρατική συνάντηση που έγινε στη πόλη Μπαδαχόζ της Ισπανίας για την ολοκλήρωση του προγράμματος και τη διάδοση των αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα ΠΛΑΝ έδωσε την ευκαιρία στους νέους να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, να γνωρίσουν έμπειρα στελέχη της αγοράς και να δικτυωθούν με τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ο οργανισμός Cross Culture International Foundation  ιδρύθηκε στην Πάφο το 2016, από νέους επαγγελματίες και εθελοντές με σκοπό να προωθεί, να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει τον πολιτισμό, τις αξίες του εθελοντισμού, την επίτευξη κοινωνικής ευημερίας και τη διαφύλαξη της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι εθελοντές του οργανισμού εργάζονται για την κοινωνική ενσωμάτωση όλων των νέων και ειδικά αυτών με λιγότερες ευκαιρίες, μεταναστευτικής βιογραφίας ή με ειδικές ικανότητες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close