Επικαιρότητα

Νέκρωσε η πλατεία των Κουκλιών

Ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, κυρίως εστιατόριων , στην πλατεία των Κουκλιών επικρίνουν έντονα τον κοινοτάρχη για το κλείσιμο της κεντρικής πλατείας.

Ο κοινοτάρχης  απορρίπτει τις καταγγελίες και επικρίνει τους καταστηματάρχες ότι δεν αξιοποίησαν σωστά τα προηγούμενα χρόνια το πλεονέκτημα που τους παρείχε η κοινότητα.

Οι καταστηματάρχες θεωρούν αδιανόητο, ιδιαίτερα φέτος με τα μέτρα της πανδημίας να μην παραχωρηθεί ο πλατειακός χώρος για σκοπούς εστίασης.

Όπως τονίζουν η πλατεία των  Κουκλιών  για χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και θεωρούν αδιανόητο να λαμβάνεται φέτος αυτή η απόφαση.

Ο κοινοτάρχης Μιχάλης Νικολάου απαντώντας ανέφερε ότι δεν μπορεί ολόκληρη η κοινότητα να υποφέρει, με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται μερικοί εστιάτορες.

Είπε ακόμη ότι ενώ επωφελούνται από το κλείσιμο της πλατείας δεν συνεισέφεραν ούτε ένα ευρώ στα έξοδα που επωμίζεται το κοινοτικό συμβούλιο για πρόσληψη εποχιακού εργαζόμενου και για τον καθαρισμό των χώρων της πλατείας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close