Επικαιρότητα

Νέες ρυθμίσεις στην λεωφόρο Ελλάδος

Η Εταιρεία Cybarco Contracting Limited ,ανάδοχος του έργου βελτίωσης των λεωφόρων Ελλάδος, Γρίβα Διγενή, Νεόφυτου Νικολαΐδη και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ανακοινώνει νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα για την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών, που είναι ήδη σε εξέλιξη στην Λεωφόρο Ελλάδος , θα πρέπει να προχωρήσει σε μερική εκτροπή στην Λεωφόρο Ελλάδος. Η Λεωφόρος Ελλάδος θα παραμείνει κλειστή μέχρι το πέρας των εργασιών τελικής ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα, από το ύψος της συμβολής της Λεωφόρου, με την Οδό Μάνης και Οδό Λυκαβητού, η τροχαία κίνηση θα εισέρχεται υποχρεωτικά αριστερά (Οδό Λυκαβητού) και θα κατευθύνεται προς τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και μετά προς την Ελευθέριου Βενιζέλου.

Στην συνέχεια, θα κατευθύνεται προς την συμβολή με Λεωφόρο Ε. Παλληκαρίδη για το κέντρο της Πάφου. Επίσης, η τροχαία κίνηση προς την Χλώρακα θα κατευθύνεται από την Οδό Μάνης και μετά Αλέξανδρου Υψηλάντη και Χλώρακα.

Η πορεία εκτροπής θα έχει κατάλληλη σηματοδότηση και εκτός απροόπτου, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο Σάββατο, 18.03.2023, μέχρι και την Δευτέρα, 20.03.2023.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button