Επικαιρότητα

Νέα τροπή στον φόνο Τρεμιθούσας

Αναβολή ζήτησαν και έλαβαν σήμερα από το μόνιμο κακουργιοδικείο Πάφου οι συνήγοροι υπεράσπισης του Βρετανού Ντέιβιντ Χαντερ .

Αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης της 75χρονης συζύγου του  Τζάνις Χάντερ  τον περασμένο Δεκέμβριο στο σπιτι τους στην Τρεμιθούσα.  

Οι συνήγοροι του Βρετανού επιδιώκουν να υπάρξει συνεννόηση με την κατηγορούσα αρχή προκειμένου να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο αλλά και η απάντηση του πελάτη τους από μη παραδοχή σε παραδοχή.  Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Βρετανού κατηγορούμενου βρίσκονται σε επαφή με εμπειρογνώμονες αναφορικά με την ανίατη ασθένεια από την οποία υπέφερε η Τζάνις και η πορεία της υπόθεσης ενδέχεται να λάβει άλλη τροπή.

Η κατηγορούσα αρχή θεωρεί ότι μπορεί να έχει προοπτική η πρόταση αυτή, νοουμένου ότι θα υπάρξει παραδοχή, και το δικαστήριο θα μπορέσει να κερδίσει πολύτιμο χρόνο που θα χανόταν αν διεξαγόταν μέχρι τέλους η δική.    

Σύμφωνα με παραδοχή του ιδίου του κατηγορούμενου  τόσο προς την αστυνομία όσο και προς τον αδελφό του,  δολοφόνησε την σύζυγο του  αφού δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει ευρισκομένη σε τελικό στάδιο λευχαιμίας.  Ο ίδιος επιχείρησε ανεπιτυχώς  να θέσει τέρμα στην ζωή του.    

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button