Επικαιρότητα

Νέα πτήση από αεροδρόμιο Πάφου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου χαιρετίζει την συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πολιτική της Ryanair για επαναφορά αριθμού πτήσεων και ενίσχυση της παρουσίας της στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Η έναρξη επιπρόσθετων τακτικών πτήσεων από τον Οκτώβριο 2020 με δυο  νέα δρομολόγια εβδομαδιαίος από την Βιέννη είναι πολύ σημαντικά για την Πάφο και αναμένεται να δώσουν περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και στην ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού.

Η εδραίωση της Ryanair στην Πάφο είναι γεγονός ενώ οι γερμανόφωνες γενικότερα χώρες αποτελούν κύριες αγορές της Πάφου. Η Αυστρία έχει πληθυσμό 8.9 και η Βιέννη πέραν του 1.9 εκ. κατοίκους. Το δε διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης εξυπηρετεί κάθε χρόνο πέραν των 31 εκ επιβατών.

Ο Νάσος Χατζηγεωργίου, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου δήλωσε:

“ Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Ryanair επενδύει συνεχώς στην Πάφο και με τα νέα δρομολόγια ενισχύεται περαιτέρω η σύνδεση του προορισμού Πάφος με σημαντικές αγορές.

Το βλέμμα είναι πλέον στραμμένο στην χειμερινή περίοδο και το καλοκαίρι του 2021, περίοδοι οι οποίοι αναμένεται να παρουσιάσουν αρκετές προκλήσεις και αβεβαιότητα.

Παρ’ όλα αυτά παραμένουμε θετικοί και συγκεντρωμένοι στους στρατηγικούς μας στόχους για πλήρη επανεκκίνηση της βιομηχανίας, αναβάθμιση της προσφερόμενης εμπειρίας, επέκταση της αεροπορικής σύνδεσης και της λειτουργίας του προορισμού σε ολόχρονη βάση”.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button