Περιβάλλον

Νέα μηχανήματα για την καθαριότητα της πόλης, βίντεο

Ιδιαίτερο βάρος στην πάταξη των παρανομιών αλλά και στην καθαριότητα δίνει ο δήμος Πάφου σύμφωνα με τον δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

Παραλαμβάνοντας το πρωί ένα καινούργιο τρακτέρ με το οποίο ενισχύεται ο στόλος των μηχανήματων του δήμου και  το οποίο θα χρησιμοποιείται από τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου ο δήμαρχος Πάφου έστειλε εκ νέου το μήνυμα ότι η τοπική αρχή δεν θα ανεχθεί από τους πολίτες να ρυπαίνουν την πόλη.

Όπως διαπιστώνουν πλέον οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες συνέχισε, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν μια καθαρή και συγυρισμένη  πόλη.

Το τρακτέρ μαζί με τον εξοπλισμό του κόστισαν στην τοπική αρχή πέραν των 80 χιλιάδων ευρώ ενώ σύντομα ο δήμος αναμένεται να παραλάβει και ένα δεύτερο πολυμηχανημα, όπως το χαρακτήρισε ο κ. Φαίδωνος , που επίσης θα ενισχύσει τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου.

Είπε ακόμη ότι με την ενίσχυση του στόλου των μηχανημάτων του δήμου υποβοηθείται και το έργο των εργατών του δήμου αφού μέχρι τώρα κάποιες εργασίες αναγκάζονταν να τις κάνουν χειρωνακτικά.

Κάλεσε επίσης τους δημότες να συνεργαστούν με την τοπική αρχή προκειμένου να απομακρυνθούν αδρανή υλικά, μπάζα ή σκουπίδια που για χρόνια βρίσκονται είτε σε δημόσιους είτε και σε ιδιωτικούς χώρους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close